14 ianuarie 2009

Emotie

Scapa de emotiile dinaintea nuntii!


Cu toate deciziile ce trebuie luate, cheltuielile si timpul limitat alocat lor si cu interventiile familiei dornice sa ajute, este foarte usor de inteles de ce pana si cel mai bine intentionat cuplu poate deveni stresat, epuizat in cele din urma.


  • Respira adanc! Respiratia este mai mult decat stim. Ea contine prana - sursa de energia a fortei vietii noastre. A respira a fost primul lucru pe care l-ai facut cand te-ai nascut. Poti trai o vreme fara apa si hrana, dar nu si fara aer. Imediat ce simti stressul incoltindu-te, opreste-te, respira adanc si umple-ti trupul si sufletul cu dragoste. Pastreaza-te departe de drama, aminteste-ti in schimb motivul pentru care te casatoresti si repeta in gand: "Il iubesc. Azi e ziua mea, ziua dragostei noastre!"


  • Exercitiul fizic poate face minuni pentru starea fizica si mentala. Aloca 30 de minute zilnic chiar si daca numai pentru o plimbare in ritm vioi care iti va pune sangele in miscare si iti va oferi de asemenea ocazia sa meditezi, sa-ti limpezesti gandurile, sa gasesti raspunsuri la intrebarile pe care le ai.

  • Nu uita sa pui deoparte timp pentru tine care nu este legat de pregatirile pentru nunta. De la intalnirile cu un wedding planner pentru a discuta detaliile necesare, la alegerea tortului, a rochiei de mireasa si altele, agenda ta este plina de programari. De aceea este important sa faci o pauza din cand in cand si sa te ocupi de tine, sa te relaxezi.

  • Nu-ti fie teama sa delegi altora o parte din responsabilitatile tale. Da, e normal sa vrei sa ai controlul organizarii nuntii tale, insa nu te supraincarca! Apeleaza la familie si prieteni si chiar la ajutorul viitorului mire - vei vedea ca nu te vor refuza, dimpotriva. Te pot chiar surprinde placut, deoarece toti isi doresc sa fie alaturi de tine in aceste momente, sa te ajute. Pastreaza cele mai importante decizii pentru tine si ofera-le ocazia sa te ajute cu lucrurile mai marunte. Cere-le parerea, asculta-le ideile. Le va face placere sa faca parte din acest proces.

  • O cauza majora a stressului organizarii nuntii este legata de partea financiara. Discuta bugetul si limitele sale cu viitorul mire, facand o lista cu lucrurile pe care puteti si nu puteti sa vi le permiteti. Comparati preturile si serviciile aflate la dispozitie in domeniu si alegeti ceea ce este comparabil cu suma dorita a fi cheltuita, fara a face compromisuri insa in ce priveste calitatea serviciului primit.



  • Nu uita, ziua nuntii este menita sa fie o zi fericita! Ofera-ti o experienta de neuitat!

Nimic nu e mai dulce ca dragostea; nimic mai puternic, mai înălţător; nimic mai cuprinzător; nimic mai fericit, mai plin, mai bun...în cer sau pe pământ!


Fie ca impreuna sa incepeti o viata plina de fericire si dragoste!